Polaroid Playsmart 3D printer

Polaroid Playsmart är en smart och kompakt 3D-skrivare att använda hemma. Med Playsmart 3D går det att skriva ut objekt upp till 12 x 12 x 12 cm. Du kan koppla ihop 3D-skrivaren med en app i din mobil eller surfplatta.

På själva 3D-skrivaren sitter en smart LCD-display där du både kan göra inställningar. En kul funktion är även att skrivaren har en Wifi-kamera som livesänder själva printningen som du kan följa via appen även om du inte är i närheten av skrivaren.

Visar alla 5 resultat

Gör dina egna 3D ritningar

Med det medföljande Polaroid SmartPrep kan du göra egna 3D-ritningar som du sen låter 3D-skrivaren skriva ut. Du kan både skapa eller redigera befintliga ritningar som du laddat ner från bibliotek online. Programvaran använder sig av .stl-filer.

Även om filamenten är enfärgade och bara går att använda en åt gången kan du ändå skriva ut i färg genom att välja ”Multi Color” i programvaran. Vid utskriften pausar 3D-skrivaren då så att du kan byta filament och skriver sen ut i andra färger.

Polaroid Playsmart 3D skrivare – egenskaper

  • Skriver ut i olika material, filament finns i PLA, PETG, P-Wood
  • Vikt: 5 kg
  • 1 kg filament ingår när du köper 3D-skrivaren
  • Ladda ner appen (Google Play, App Store) för kontrollera Polaroid PlaySmart 3D i din mobil. Du kan både pausa, starta och se status för utskrifter och din skrivare.