Retro Julklappar – Våra 5 bästa julklappstips!

Nu börjar julen närma sig och det är återigen dags att börja planera årets julklappar. Här på polaroidkamera.se har vi valt ut 5 julklappstips vi tycker passar utmärkt till alla som gillar retro prylar i allmänhet och polaroid, polaroidkameror och analoga kameror i synnerhet. Har du ett eget julklappstips du vill dela med dig av och som passar in i temat? Skriv gärna en kommentar till det här inlägget!

Här kommer listan på våra utvalda fem julklappstips:

 

Julklappstips #1 – Polaroid 300

Det givna julklappstipset för Polaroid-älskare – polaroidkameran Polaroid 300 är en perfekt julklapp för alla som gillar foto och retro. Polaroid 300 som för närvarande ligger på 995 kr får ses som prisvärd investering jämfört med sin dyrare släkting Polaroid Z340 för 2495 kr. Finns i flera färger – blå, svart, röd, lila.

Pris: 995 kr

Läs mer / beställ här…

Julklappstips #2 – Kamera-smycke

En kul present att ge bort till sin flickvän eller tjejkompis – ett kamera-smycke från Becca Design. Finns runt 10 olika kamera-smycken att välja mellan; Diana-kameror, Nikonkamera, retrokameror och även handgjorda smycken som gör din julklapp ännu mer unik.

Pris: 139 – 199 kr

Läs mer / beställ här…

Julklappstips #3 – Mobilskal som ser ut som en kamera

Få din iPhone 4 att se ut som en retro kamera med detta mjuka silikon-skal från Sötaprylar.se. Med mobilskalet ser din mobil att se ut som en gammaldags kamera. Finns även i vitt.

Pris: 129 kr

Läs mer / beställ här…

Julklappstips #4 – Retro fotoalbum

Roligt litet fotoalbum som ser ut som en gammaldags analog kamera, albumet har 18 dubbelsidor och har plats för 36 foton i formatet 10×15 cm. Varför inte sätta in polaroidbilder i fotoalbumet?

Pris: 185 kr

Läs mer / beställ här…

 

Julklappstips #5 – Designat kamera-smycke

Handgjort designat smycke med en klassisk s.k. Diana-kamera. Välj om du vill ha med eller utan blixt. Finns även i CMYK.

Pris: 199 kr

Läs mer / beställ här…

Kommentera