Stort test av polaroidkameror hos Testson

Den nya jämförelsesidan Testson har nyligen utfört ett test av polaroidkameror där man testat, jämfört och sammanställt de bästa polaroidkamerorna just nu. Polaroidkameror eller direktbildskameror som det också kallas är ett roligt och uppskattat sätt att framkalla sina bilder på. En perfekt festförhöjare på bröllopet, 40-årsfesten eller firmafesten. Samtidigt som det är ett snyggt format att framkalla bilder i, som skapar fina minnen av roliga dagar. En polaroidkamera är även en bra present som man kan ge bort till nära och kära i alla åldrar.

Under ett par år var polaroidkameran näst intill bortglömd men på senare år har den fått ett kraftigt uppsving. I Testsons stora test av polaroidkameror har man testat och jämfört 7 olika populära polaroidkameror. Bland de testade polaroidkamerorna finns bland andra Fujifilm Instax Mini 9, Polaroid OneStep 2, Kodak Smile Instant Print och Leica Sofort. Med en testpanel bestående av fem personer i olika åldrar och yrkesgrupper har man kunnat utse en vinnare bland polaroidkamerorna. Man har fokuserat på att testa och jämföra polaroidkameror från flera olika varumärken och inom olika prisklasser, för att kunna möta efterfrågan från olika kundgrupper. Förutom pris har man även vägt in faktorer som användarvänlighet, bildkvalitet, bildernas storlek och utseende, samt vilka betyg som lämnats för olika polaroidkameror runt om på nätet. Man avser framöver att regelbundet testa nya polaroidkameror som kommer ut på marknaden, något som gör det aktuellt att regelbundet kika in på sidan och ta del av den senaste sammanställningen.

Testson är en jämförelsesida som startades under 2020. På kort tid har man blivit en populär aktör inom produkttester, med ett besökarantal som ökar för varje månad. Förutom polaroidkameror så finns det flera andra populära tester hos Testson, till exempel testerna av kaffebryggare, matberedare och dammsugare. Framöver planerar man att utföra tester av fler typer av kameror.

Kommentera